Blog « Blik op de Ardennen »

Welkom op het blog Blik op de Ardennen !
U vindt hier allerlei informatie over Belgisch Luxemburg: natuur, gastronomie, trektochten, ideeën voor uitstapjes, speciale ontdekkingen… Belgisch Luxemburg komt op een verbazingwekkende manier tot leven dankzij de artikelen van onze redacteurs, ambassadeurs en andere liefhebbers.

Bij Wildtrails beleef je het echte avontuur!

27
jun
2018

Door 27 juni 2018 Categorieën Bewegen, Met het gezin, Natuur Geen commentaar

Blogster Mieke van Kidseropuit.nl zag het meteen helemaal zitten toen ze hoorde wat ze ging doen! Samen met haar man Winold en dochter Lynn (14) mocht ze een dag deelnemen aan het avonturenprogramma van Wildtrails. In de voormiddag zijn ze gaan quadbiken, een unieke activiteit in Europa, en in de namiddag hingen ze in de touwbruggen en aan de rotsen. De dag eindigde met een spectaculaire deathride over de rivier de Ourthe. Lees de ervaringen van Mieke hier in het volledige artikel!  

© Kidseropuit

Het gezin verbleef dit weekend in het Basecamp van Wildtrails in Jupille, gelegen in de vallei van de rivier de Ourthe. Dankzij het prachtige weer hebben ze genoten van deze plek in het groen. Naast de avontuurlijke dag en prettige overnachting bij Wildtrails hebben ze ook het domein van de Grotten van Han bezocht en overnacht in een Tree Tent, boven in de bomen. Lees hun ervaringen over deze attracties en dit heerlijke weekendje Ardennen!

© Kidseropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *