Blog « Blik op de Ardennen »

Welkom op het blog Blik op de Ardennen !
U vindt hier allerlei informatie over Belgisch Luxemburg: natuur, gastronomie, trektochten, ideeën voor uitstapjes, speciale ontdekkingen… Belgisch Luxemburg komt op een verbazingwekkende manier tot leven dankzij de artikelen van onze redacteurs, ambassadeurs en andere liefhebbers.

Euro Space Center, een buitenaards dagje Ardennen

23
mei
2018

Door 23 mei 2018 Categorieën Met het gezin, Ontdekken en bezoeken Geen commentaar

Tijdens het eerste mooie lenteweekend van dit jaar in april bezocht de blogfamilie van Klaarbergen met Maureen (10 jr) en Camiel (8 jt) van Kidseropuit.nl het Euro Space Center in Transinne. En ze waren nogal onder de indruk van deze topattractie in de Ardennen. Termen als Moonwalk, Space Odyssey, Planetarium of het interactieve Space Heroes spel zijn hen nu niet meer vreemd. Wil je weten hoe ze het hebben gehad? Lees dan het hele artikel hier!

Het gezin verbleef dit weekend in Apparthotel Au Pied de Vigne in Vresse-sur-Semois. Dankzij het prachtige weer hebben ze genoten van deze plek aan de oevers van de rivier de Semois. Naast het Euro Space Center hebben ze ook het Dierenpark van Bouillon bezocht en het Kasteel van Bouillon. Lees hun ervaringen over deze attracties en dit heerlijke weekendje Ardennen!

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *