Blog « Blik op de Ardennen »

Welkom op het blog Blik op de Ardennen !
U vindt hier allerlei informatie over Belgisch Luxemburg: natuur, gastronomie, trektochten, ideeën voor uitstapjes, speciale ontdekkingen… Belgisch Luxemburg komt op een verbazingwekkende manier tot leven dankzij de artikelen van onze redacteurs, ambassadeurs en andere liefhebbers.

Het Dierenpark van Bouillon in het zuiden van de Belgische Ardennen

6
jun
2018

Door 6 juni 2018 Per categorie Geen commentaar

Als « blogkids » zijn Maureen (10 jr) en Camiel (8 jr) wel wat gewend. Maar de ringstaartmaki van de Zoo van Bouillon tovert een enorme grijns op zijn gezicht. De familie van Klaarbergen verbleef het eerste mooie lenteweekend van april in het zuiden van de Ardennen en genoot van de attracties en het natuurschoon van deze streek. Lees het hele artikel hier!

© Kidseropuit

Het gezin verbleef dit weekend in Apparthotel Au Pied de Vigne in Vresse-sur-Semois. Dankzij het prachtige weer hebben ze genoten van deze plek aan de oevers van de rivier de Semois. Naast het Dierenpark van Bouillon hebben ze ook het Kasteel van Bouillon en het Euro Space Center in Transinne bezocht. Lees hun ervaringen over deze attracties en dit heerlijke weekendje Ardennen!

© Kidseropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *